sâmbătă, 15 octombrie 2016

Noile modele de pantofi de lux sunt chiar uimitoare

Modele aparute la inceputul sezonului rece sunt in general cele care pregatesc noile trenduri pentru anul urmator. Cum era de asteptat, toamna ne aduce si o multime de tipuri de incaltaminte fara toc, inclinata mai mult spre moda masculina, precum pantofii cu sireturi si cu gauri in material. Daca doriti sa va achizitionati o pereche de pantofi de lux, puteti consulta colectia de pe Joyas pentru a gasi modelele ce vi se potrivesc.

Materiale

Anul acesta sunt la mare cautare papucii cu insertii metalice, cu catarame, curele, strasuri, din piele
natura sau ecologica. Surprinzator, pantofii din piele intoarsa au revenit in trend alaturi de modelele lacuite. Cu toate ca nu este un tip de incaltaminte potrivita pentru vremea ploioasa, puteti alege modele mai rezistente din materiale calitative, care sa nu lase apa sa patrunda in interior. Fiind extrem de versatila si inedita, nu este nevoie sa apelati la culori tipatoare, ci mai degraba sa lasati eleganta si simplitatea sa iasa in evidenta. Nuantele de visiniu si maro raman in continuare potrivite pentru papucii din piele intoarsa.

Modele

Dupa cum probabil ati vazut in revistele de moda, curelusele sau sireturile sunt excelente cam pentru orice ocazie, mai ales daca va doriti o pereche de pantofi de lux fara toc. Daca inainte erau folosite doar pentru a regla dimensiunea papucilor, acum regasim aceste aplicatii doar in scop decorativ. Pentru persoanele mai indraznete exista modele cu zeci de mini-cureluse sau cu sireturi care urca pana la genunchi. O astfel de incaltaminte va fi pe plac fashionistelor, iar cu siguranta va arata original si extravant.
In ceea ce priveste tocurile, este bine de stiut ca puteti purta cam orice model doriti deoarece din acest punct de vedere, anul 2016 a fost foarte permisiv. Creatorii de moda au introdus acest trend cu modele care mai de care mai ciudate, precum tocurile in forma de ruj, inima sau flori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu